YT Showroom - шаблон joomla Joomla

Alege polistirenul care ti se potriveste!

    De fiecare data cand se construieste o casa sau o cladire, constructorul trebuie sa aleaga cele mai eficiente solutii de termoizolare, pentru a asigura beneficiarilor un confort termic ridicat. De aceea, agentii si distribuitorii Gias Grafit XPS sunt mereu alaturi pentru a suplini nevoia constructorilor in materie de termoizolatii. Cu o prezenta in toate depozitele si magazinele de profil din tara, Gias Grafit XPS a devenit liderul in vanzari pe piata din Romania in materie de productie si distributie a panourilor din polistiren extrudat. Suntem producatorii singurului polistiren care contine grafit cu rezistenta mare la compresiune. Detinem peste 200 de angajati si avem o capacitate de productie de 200.000 mc de polistiren extrudat anual. Convinge-te si tu de diversitatea si calitatea produselor noastre!

GIAS GRAFIT XPS PREMIAZA PRIETENII!

GIAS GRAFIT XPS ofera telefoane HTC DESIRE prietenilor sai!


Este foarte simplu! Puteti castiga, prin tragere la sorti, un telefon HTC DESIRE!

Trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi pentru a intra in concurs:


1.    Dati LIKE paginii de facebook GIAS XPS (butonul este atasat in partea dreapta a acestei pagini)
2.    Dati SHARE (public) oricarei postari de pe pagina noastra de Facebook (GIAS XPS)

 concursHTC

REGULAMENT

Perioada desfasurarii concursului
∙ 7 noiembrie 2016 - 31 ianuarie 2017

Organizatorul concursului
∙ Organizatorul concursului este S.C BRIOTHERMXPS S.R.L, cu sediul in str. Sos. Berceni, nr.13, bl.9, sc.1, et.7, ap.47 sect.4,Bucuresti 041902, Romania, Nr. Reg. Comertului J40/4464/2012, CUI RO30087832.

Durata concursului
∙ Concursul se desfasoara intre 7 noiembrie 2016 ora 8:00 – 31 ianuarie 2017 ora 23:59 cu respectarea conditiilor prezentului regulament.
Conditii de participare

∙  Actiunea realizata de “participant” este aceea de a da LIKE paginii de facebook Gias XPS si SHARE oricarei postari de pe pagina de facebook Gias XPS.
∙ Poate participa la acest  concurs orice persoana fizica cu varsta minima implinita de 18 ani,  indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi sotul/sotia si rudele de gradul I şi II ale acestora.


PREMII

In cadrul Concursului se vor oferi urmatoarele premii prin tragere la sorti:
∙ 2 Telefoane HTC Desire 620 G.
∙ Valoarea totala a premiilor este de 1200 lei.
Acordarea premiilor
 ∙ Lista cu participanti va fi facuta publica si actualizata saptamanal, pe pagina de facebook Gias XPS,  fiecare dintre participanti avand un numar de concurs, primit in ordine cronologica dupa ce indeplinit conditiile de participare la concurs.
∙ Castigatorii vor fi alesi prin sistem aleatoriu (random.org).
∙ Prima extragere va avea loc in data de 20 decembrie 2016, ora 9:00. La aceasta extragere vor participa toti concurentii inscrisi pana la data de 19 decembrie 2016, ora 23:59:59.
∙ A doua extragere va avea loc in data de 01 februarie 2017, ora 9:00. La aceasta extragere vor participa toti concurentii inscrisi pana la data de 31 ianuarie 2017, ora 23:59:59.
Revendicarea premiilor
∙ Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant GIAS GRAFIT XPS, iar premiile vor fi livrate la domiciliu de catre un agent zonal sau prin posta.
Protectia datelor personale
∙ Prin participarea la acest concurs, fiecare “Participant” isi da acordul cu privire la:
Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook pe care candidatii il folosesc pentru a valida inscrierea in concurs, precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi: nume/ prenume, varsta, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament.

 • Polistiren extrudat bax20mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat bax30mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat bax40mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat bax50mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat bax60mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat bax80mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat 100mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat 50mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat 80mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat 100mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat 80mm

  DOWNLOAD
 • Polistiren extrudat 100mm

  DOWNLOAD
UA-47437005-3