YT Showroom - шаблон joomla Joomla

Analiza comparativa extrudat 50mm

GIAS GRAFIT XPS polistiren extrudat, analiza comparativa raportata la placile de 50mm.

   
  Compania noastra,  facilitează cunoaşterea reală a specificatiilor  ofertei de produse din domeniul termoizolatiei, prin acest raport îşi propune analiza comparativă a calităţii placilor de polistiren extrudat comercializate pe piaţa românescă pentru a cunoaşte raporturile calitative reale dintre mărfurile care compun segmentele de ofertă.
Analiza comparativa, la placile de polistiren extrudat grosime 50mm ( cea mai solicitata grosime pe piata din Romania) realizata pe baza  datele proprii si a  datelor cumulate din domeniu, provenite de la alte companii care permit accesul la datele lor extrase pe baza fiselor cu specificatiile declarate. La alegerea produselor, care au fost analizate mai jos, s-a tinut cont de urmatorul criteriu: placile de polistiren extrudat  sa aiba aceeasi grosime, pentru ca acestea sa fie comparabile in ceea ce priveste performantele tehnice, implicit sub aspect calitativ.

polistiren comparatie 1

Comparatie GIAS GRAFIT XPS cu alte materiale termoizolante

polistiren comparatie 2

Briotherm este singura companie din Romania care introduce pe piata materialelor termoizolatoare polistirenul extrudat grafitat, cu o valoare λ cu cca. 20% imbunatatita fata de produsele concurente. Acest salt calitativ a fost posibil datorita integrarii in compozitia XPS-ului a unei dispersii fine de particule de grafit, rezultand un produs mai rezistent, un produs care absoarbe energia calorica reflectand-o apoi asemeni unei oglinzi.

Introducerea carbonului in compozitia polistirenului a parut a fi pasul firec odata descoperite multiplele valente ale proprietatilor grafitului. Initial grafitul a fost inclus in structura polistirenului extrudat, in 1995, si mai apoi in componenta panourilor de polistiren extrudat XPS. Ceea ce il deosebeste de produsele de polistiren extrudat clasice, care pot avea diverse culori, este tocmai nuanta de gri specifica grafitului, de aceea GIAS Grafit XPS este usor de identificat.

 

Datorita performantelor sale de bun izolator termic, care este obtinut prin solutiile ce absorb radiatia infrarosie, grosimea panourilor de polistiren extrudat poate fi redusa corespunzator. Asadar polistirenul extrudat GIAS Grafit XPS este deosebit de potrivit si pentru izolarea peretilor realizata la interior, nu numai la exterior, pentru izolarea pardoselilor, a tavanelor, dar este ideal pentru a fi folosit in structura  peretilor de tip sandvis sau pentru eliminarea puntilor termice care apar in zone mai putin generoase cu spatiul. Celulele polistirenului extrudat GIAS Grafit XPS contin aer capturat in interiorul invelisul lor,  ceea ce contribuie la obtinerea calitatilor dovedite ale polistirenului,  cu avantaje deosebite pe piata materialelor termoizolatoare, si anume: rezistenta foarte buna la compesiune, rata scazuta de absorbtie a apei, rezistenta la uzura, stabilitate dimensionala si durabilitate.

GIAS Grafit XPS protejeaza cladirile impotriva frigului, caldurii si umiditatii prin proprietatile sale de a se comporta excelent in conditii de presiune si umiditate, dovedindu-se un material rezistent la uzura si la diversele solicitari mecanice la care sunt supuse structurile pe perioada de exploatare. Termoizolarea cu GIAS Grafit XPS cu siguranta va creste durata de viata a cladirilor, pastrand valoarea acestora in timp, dar si mai important ajutand la obtinerea unui climat interior imbunatatit si la conservarea semnificativa a energiei.

UA-47437005-3