YT Showroom - шаблон joomla Joomla

Alege polistirenul care ti se potriveste!

    De fiecare data cand se construieste o casa sau o cladire, constructorul trebuie sa aleaga cele mai eficiente solutii de termoizolare, pentru a asigura beneficiarilor un confort termic ridicat. De aceea, agentii si distribuitorii Gias Grafit XPS sunt mereu alaturi pentru a suplini nevoia constructorilor in materie de termoizolatii. Cu o prezenta in toate depozitele si magazinele de profil din tara, Gias Grafit XPS a devenit liderul in vanzari pe piata din Romania in materie de productie si distributie a panourilor din polistiren extrudat. Suntem producatorii singurului polistiren care contine grafit cu rezistenta mare la compresiune. Detinem peste 250 de angajati si avem o capacitate de productie de 450.000 mc de polistiren extrudat anual. Convinge-te si tu de diversitatea si calitatea produselor noastre!

Termoizolatia pardoselilor cu polistiren extrudat

Cand vine vorba de construirea unei locuinte, confortul oferit de aceasta reprezinta principalul criteriu de care tinem cont.

  De aceea, unul dintre cele mai importante elemente care ne pot oferi confortul dorit este izolatia termica. In sezonul cald ne dorim ca in interiorul locuintei sa fie racoare, iar in sezonul rece sa fie cald, iar pierderile de energie termica sa fie cat mai reduse. Unul dintre punctele vulnerabile ale caselor este reprezentat de pardoseala. Prin pardoseala se pierde caldura din interiorul locuintei si totodata patrund factori daunatori din exterior.
    Noi va oferim solutia potrivita pentru izolarea termica a pardoselii casei dumneavoastra: polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS.
    Prin utilizarea acestui tip de polistiren veti opri pierderile de energie termica prin pardoseala, iar locuinta dumneavoastra se va incalzi mult mai repede, economisind astfel bani si avand un confort sporit. Pe langa faptul ca energia termica nu va mai fi pierduta, un alt element important este impiedicarea patrunderii umiditatii din exterior in interiorul locuintei si stoparea efectelor negative aduse de acest factor.
De exemplu, pentru realizarea unei termo-hidroizolatii corecte a pardoselii de contact cu solul se respecta urmatorii pasi:
1. Se aplica un strat de nisip sau pietris.
2. In urmatorul pas se aplica folia geomembrana care are rolul de a proteja padoseala impotriva umiditatii si agentilor chimici.
3. Dupa aceea se monteaza polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS (grosimi intre 3cm si 5cm) care are rolul de a izola termic pardoseala.
4. Peste polistirenul extrudat se aplica plasa sudata care are rolul de a stopa producerea de fisuri din sapa care sunt provocate de retragerea umiditatii din ciment si variatiile de temperatura.
5. Ultimul pas al acestei operatiuni este turnarea sapei de beton.
De ce sa alegeti polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS?
Polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS are o rezistenta termica foarte ridicata datorita structurii celulare inchise, indicele λ (conductivitate termica) fiind masurat in jurul valorii (≤ 0.032W/mK).
O alta proprietate la fel de importanta este rezistenta foarte buna la umiditate, care face posibila utilizarea acestui produs chiar si in contact direct cu solul.
Din punct de vedere al proprietatilor mecanice este superior tuturor produselor utilizate in domeniul termoizolatiilor datorita compresiunii ridicate de pana la 700kPa (mai exact este rezistent la o forta de 70 de tone/m²).                  
Polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS nu este periculos pentru sanatatea umana si mediul inconjurator. Reziduurile de material obtinute in urma procesului de fabricare, ca si cele rezultate in urma procesului de montaj, pot fi reciclate si reutilizate in procesul de productie pentru a evita poluarea mediului inconjurator.

 

UA-47437005-3